Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις για την εισβολή Πούτιν στην Ουκρανία ακόμα και στο εσωτερικό της Ρωσίας.

Εκτός από τις διαδηλώσεις που έγιναν χθες σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας, ηχηρή ήταν και η παραίτηση της διευθύντριας του κρατικού Θεάτρου της Μόσχας, Ελένα Κοβάλσκαγια, που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «δολοφόνο» τον Ρώσο πρόεδρο.

«Φίλοι, ως διαμαρτυρία στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία παραιτούμαι», έγραψε στο Facebook η Κοβάλσκαγια.

«Δεν μπορεί να δουλεύεις για έναν δολοφόνο και να πληρώνεσαι από αυτόν», πρόσθεσε.

Όπως μεταδίδει το business Insider, θέση για τη ρωσική εισβολή πήρε και το ίδιο το θέατρο, που έχει πάρει το όνομα του σπουδαίου σοβιετικού θεατράνθρωπου Βσέβολοντ Μέγιερχολντ, αναφέροντας ότι η αδυσώπητη επιθετικότητα της Ρωσίας στην Ουκρανία «έρχεται σε απόλυτη σύγκρουση με την αποστολή μας».

«Δεν μπορούμε να σιωπήσουμε γι’ αυτό. Το μόνο που έχει μείνει να πούμε είναι: ‘’Όχι στον πόλεμο’’», αναφέρει το ίδιο το θέατρο και χαιρετίζει το «κουράγιο» της Κοβάλσκαγια.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ – Τουλάχιστον 48 προσαγωγές

Ανακοίνωση στήριξης του Κωνσταντίνου Τζιωρτζιώτη, ιδιοκτήτη της ΒΙΟΛΑΝΤΑ, από 256 εργαζόμενους της εταιρείας

Νέα Πέραμος: Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο των εκτελεστών του 27χρονου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τις καταγγελίες για απλήρωτους μισθούς και εργασιακό μπούλινγκ

ΗΠΑ: Συνελήφθη άτομο που φέρεται να είχε όπλο κοντά στο Καπιτώλιο

Θανατική ποινή σε τρεις Ινδούς που βίασαν δύο γυναίκες και σκότωσαν έναν άνδρα

Δολοφονία ισοβίτη στον Δομοκό: Το ενδεχόμενο εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου εξετάζουν οι Αρχές

Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα στη μεθυσμένη τραγουδίστρια που παρέσυρε πέντε αμάξια στο Κολωνάκι

Ποινική δίωξη στον Χρ. Μαυρίκη - Παράνομη οπλοκατοχή και άσκοποι πυροβολισμοί μεταξύ των κατηγοριών

Την Τετάρτη η απολογία του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα»