Αποφασισμένος να ψάξει και να εξετάσει κάθε οργανισμό της χώρας, είναι ο Ταγίπ Ερντογάν, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου.

Από τους ελέγχους του Τούρκου «σουλτάνου» δεν γλύτωσε ούτε η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στην οποία όπως έγινε γνωστό πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και επιθεωρήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με τη Daily Sabah, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, θέλοντας με τη στάση τους να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε τίποτα επιλήψιμο στις εσωτερικές διαδικασίες και ενέργειες της τουρκικής ομοσπονδίας.

Ο Ερντογάν ελέγχει τα πάντα που αφορούν τα εσωτερικά και τη λειτουργία του ποδοσφαίρου της χώρας, αλλά και τις επιτροπές διαιτησίας, ηθικής και δεοντολογίας, καθώς και εκείνη της αδειοδότησης των ομάδων, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο, εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και οι υπάλληλοι της τουρκικής FA.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!

Ο Μασούρας βάζει πλώρη για την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στο σκοράρισμα!

Συζητά να γίνουν στο Μεξικό τα παιχνίδια του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Ιράν

Στην εθνική ομάδα της Ρουάντα ο Σαχαμπό

Μέσα για Τζακάρτα οι Γκεοργκίεεφ, Πέτκοφ, εκτός ο Ντεσπόντοφ