Όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες να μην αγωνιστεί στη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς ο Στεφ Κάρι, λόγω των έντονων ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο.
Όσο πλησιάζει η ώρα του τζάμπολ ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Ρόκετς, οι φήμες πυκνώνουν σχετικά με το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο MVP της σεζόν 2014-2015, ωστόσο ο Στιβ Κερ ξεκαθάρισε ότι θα παίξει μόνο αν δεν ριψοκινδυνεύσει την κατάσταση του σούπερ-σταρ της ομάδας.
«Ναι, ο Κάρι θέλει να παίξει. Τα πηγαίνει καλύτερα συγκριτικά με χθες. Θα ξεκουραστεί και θα δούμε πώς θα είναι στην προπόνηση με τα σουτ», ανέφερε ο τεχνικός των πρωταθλητών και επιβεβαίωσε ότι είναι αμφίβολος για το ματς κόντρα στους «ρουκέτες», ανεβάζοντας την αγωνία των φίλων των «πολεμιστών».