Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι παίκτες του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο Βόλο με την ομώνυμη ομάδα.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής έβαλαν όλοι οι παίκτες εκτός του Βέλλιου που έκανε ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα εξεταστεί η κατάστασή του για το επερχόμενο ματς.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

*Οι Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος και Γιώργος Νταβιώτης κλήθηκαν για τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων(U21) με την αντίστοιχη της Τσεχίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021 (10 Οκτωβρίου, Mestsky stadion – Karvina, 18:00), καθώς και για το φιλικό με την Ουκρανία 14 Οκτωβρίου, Απ. Νικολαΐδης, 15:30).

Οι Χρήστος Μανδάς και Νίκος Αθανασίου κλήθηκαν από την εθνική Νέων (U19) για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Ουκρανία.

Τέλος χρόνο συμμετοχής πήρε στη φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων(U17) εναντίον της αντίστοιχης της Κύπρου με 3-1, ο Θανάσης Καραμάνης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας