Η Παρτιζάν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Στουντέντσκι (18:00) για την Αδριατική Λίγκα, αλλά δεν θα έχει και πάλι στις τάξεις της τον Ζακ ΛεΝτέι.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ δεν έχει επιστρέψει ακόμη στις τάξεις της ομάδας, καθώς δέκα μέρες πριν αναχώρησε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ και πενθεί τον θάνατο του πατέρα του.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν ο ΛεΝτέι θα επιστρέψει εγκαίρως για να τεθεί στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι.

Ο 29χρονος άσος έχει φέτος 10,3 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 13,3 στην αξιολόγηση σε 30:16 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»

Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ: «Στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να κάνεις ένα απίστευτο παιχνίδι κάθε φορά - Ακόμα είμαστε στο 60%»

Μπατίστ: «Υπήρχαν αρκετά θέματα, κυρίως στην άμυνα» - Τι είπε για την επιστροφή Σλούκα και Ναν

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού και την ήττα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα