Τη δεύτερη διαδοχική ήττα της σε διάστημα τεσσάρων ημερών υπέστη το βράδυ της Τετάρτης (10/12) η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία και έχασε με ανατροπή 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπερναμπέου» για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η πίεση προς το πρόσωπο του Τσάμπι Αλόνσο μπορεί να αυξάνεται, αφού οι «μερένχες» έχουν μόλις δύο νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο, η διοίκηση των Μαδριλένων δεν δείχνει ακόμη αποφασισμένη να... τραβήξει την πρίζα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να απολυθεί - τουλάχιστον προς το παρόν - από τη θέση του προπονητή της Ρεάλ, καθώς, παρά την αποψινή ήττα, η «Βασίλισσα» έδειξε καλό και βελτιωμένο πρόσωπο, κάτι που το πιστώνεται ο Αλόνσο.
Το ερχόμενο παιχνίδι της Ρεάλ, το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αλαβές, θα κρίνει εν πολλοίς και το μέλλον του νεαρού τεχνικού στον πάντα απαιτητικό πάγκο των «μερένχες».