Κανονικά συνεχίζει στον πάγκο του Μεσολογγίου ο Ντίνος Καλαμπάκος. Η διοίκηση της ΚΑΕ των νεοφώτιστων στην Basket League δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του νεαρού τεχνικού μετά τη συντριβή από τον Αρη στο Αλεξάνδρειο για τη 18η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας υπέβαλαν πριν από λίγο τις παραιτήσεις τους στη διοίκηση της ομάδας, η οποία δεν τις έκανε αποδεκτές.

Οι δυσκολίες μας πεισμώνουν και μας κάνουν να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο. Ο coach Καλαμπάκος και το τεχνικό επιτελείο του έχει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη μας.

Προχωράμε ενωμένοι και βλέπουμε μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι-‘τελικό’ με τη Ρόδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι