Δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε ο Παναθηναϊκός στη σημερινή αναμέτρηση, όπως ανέφερε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε πως η ομάδα του απειλήθηκε μέσω στημένων φάσεων, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Δεν κινδυνεύσαμε, ξέραμε μόνο ότι ο ΟΦΗ μπορεί να μας απειλήσει από στημένα. Δυστυχώς από μια τέτοια φάση φάγαμε το γκολ. Εμείς είχαμε δυο μεγάλες φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε καλή εικόνα στον χώρο του κέντρου. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον αντίπαλο. Ο ΟΦΗ είναι μια δύσκολη ομάδα που παίζει σφιχτά. Δύσκολα τις βάζεις γκολ με τον τρόπο που αγωνίζεται. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές βάλαμε την μπάλα κάτω, παίξαμε πιο ορθόδοξα στην επίθεση. Σε μια από αυτές θα μπορούσαμε να σκοράρουμε», ανέφερε ο 41χρονος προπονητής, ο οποίος έχει παράπονα από τη διαιτησία του σημερινού ματς.

«Δεν έχω μιλήσει 9 μήνες για την διαιτησία. Κάτι κάνουμε λάθος. Δεν ξέρω αν το κάνουμε εμείς ή το κάνουν κάποιοι άλλοι. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε 30 φάουλ εναντίον μας. Το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό σπορ. Είναι υπερβολή σε κάθε αγώνα να έχουμε τόσα φάουλ εις βάρος μας. Και οι 6 διαιτητές σήμερα φαίνεται ότι έβλεπαν κάτι διαφορετικό. Δεν αποτελεί δικαιολογία για το παιχνίδι αυτό. Δημιουργούν ένα εκνευρισμό και ένα φόβο στους παίκτες μου. Εμείς καταλαβαίνουμε το ανθρώπινο λάθος, αλλά όχι την υπερβολή», τόνισε ο προπονητής των «πρασίνων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!