Το κακό πρώτο ημίχρονο και κάποια ανόητα λάθη στο δεύτερο κόστισαν την ήττα στην Σερβία από την Σλοβενία, σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος εξέφρασε και κάποια παράπονα για τη διαιτησία στον τελικό.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τελικό. Είχαμε ένα καλό επίπεδο στο παιχνίδι μας, παρά το γεγονός ότι δώσαμε εύκολους πόντους στην Σλοβενία στο τρανζίσιον, ενώ κάποια χαζά λάθη τους επέτρεψαν να φτάσουν στο +10 στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, έπρεπε να κλείσουμε το ημίχρονο με μικρότερη διαφορά», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και πρόσθεσε αναφορικά με τους τραυματίες Γιόβιτς και Λάζιτς, τους οποίους στερήθηκε λόγω τραυματισμού.

Στη συνέχεια, ο «Σάλε» είπε: «Συνάδελφοι από άλλες χώρες, μου έλεγαν ότι ήρθα χωρίς επτά με οκτώ παίκτες. Όχι, ήρθα με τους δώδεκα καλύτερους. Είμαι ευγνώμων σε εκείνους. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πρέπει, επίσης, να αναλύσουμε το παιχνίδι και κάποια πράγματα, τα οποία δεν έπρεπε να γίνουν από τους διαιτητές σε αυτό το επίπεδο και επειδή μιλάμε για τελικό».

Για να καταλήξει: «Η Σλοβενία δεν έχασε ματς στη διοργάνωση. Έχει έναν μεγάλο ηγέτη τον Ντράγκιτς, ο οποίος έλαμψε στο Ευρωμπάσκετ. Ο Ντόντσιτς ήταν πολύ καλός μέχρι να τραυματιστεί, ενώ και ο Πρέπελιτς έκανε εξαιρετικό παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!