Για δύο φάσεις που θεωρεί καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα διαμαρτυρήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας, βοηθός του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα μετά την ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό.

«Είναι ένα δύσκολο βράδυ για εμάς, ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Το ματς ξεκίνησε άσχημα για εμάς. Από την αρχή είχαμε θέμα με τον Γιάννη Κοντοέ. Αυτό μας ανάγκασε να αλλάξουμε το πλάνο μας και μας δημιούργησε και μια αναστάτωση. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός σκοράρει με επιθετικό φάουλ. Ο Παναθηναϊκός μας έδωσε χώρους και το πλήρωσε στην κόντρα. Θεωρώ πως υπάρχει και πέναλτι στον Μπαράλες. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε δυνατά αλλά πάλι με φάουλ που δεν υπήρχε, ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0. Όταν μειώσαμε, απλά μείναμε απο δυνάμεις και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι κοντά και θα πάμε στη Λεωφόρο να πάρουμε ότι δεν πήραμε σήμερα εδώ. Το σκορ δεν είναι δίκαιο, αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε να δεχτούμε και άλλο γκολ. Υπήρχε διαφορά σε σχέση με άλλα ματς, είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε», ανέφερε.

Όσο για την αναγκαστική αλλαγή πλάνων με την είσοδο του Τσαμπούρη, είπε: «Όταν αναγκάζεσαι να αλλάξεις τα πλάνα σου στο ζέσταμα και βάζεις παίκτη από τον πάγκο, η αναστάτωση που προήλθε ήταν μεγάλη. Νομίζω ότι μας αδικεί το σκορ. κόντρα στη ροή του ματς και υπάρχουν παράπονα από την διαιτησία. Μείναμε απο δυνάμεις μετά το 60'. Εμείς παίζουμε 13-14 παίκτες».

Τέλος, για τη χρησιμοποίηση του Βάλντο, είπε: «Θεωρήσαμε πως ο Βάλντο ήταν πιο έτοιμος να παίξει. Πρέπει να πάρει ευκαιρίες. Δεν έχει χρόνο συμμετοχής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκλεισαν φιλικό Άρης, Νάπολι

«Πρώτη» με ενθουσιασμό κι απουσίες για Άρη

Καρβουνιάρης: «Πολλά τα “μπράβο” του κόουτς στις προπονήσεις – Ο Κάιρινεν είναι λες και παίζει εδώ και καιρό»!

Κάιρινεν: «Πολύ ενδιαφέρον το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Να συμβάλω για να χτίσουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια»

Τσορμπατζόγλου: «Αυτοί οι δύο είναι οι πιο πιθανοί να κλείσουν άμεσα στον ΠΑΟΚ - Εξαιρετική η παρουσία του Χατσίδη»

Τσακίρης: «Επινοούν πράγματα για Πινέδα οι Μεξικανοί – Έχει ήδη… φωτογραφηθεί με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Αλεξίου»

Αντύπας: «Σε καλή κατάσταση ο Σμαΐλοβιτς - Πότε πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό Ζότα Σίλβα»

Λίσι: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα - Ελπίζω ότι θα έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

«Πρώτη» με τα νέα αποκτήματα για τον Βόλο

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει ρόστερ με ενδεκάδατους, πάει για οριστικό deal με Ρόκα»