Γκρίνια Γιώργου Σαββίδη για τη διαιτησία στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (1-1) με διπλό «χτύπημα».

Το μέλος του ΔΣ του «δικεφάλου του Βορρά» πόσταρε φωτογραφία του Θανάση Τζήλου, που διεύθυνε την αναμέτρηση, τονίζοντας ότι ήταν ο MVP.

Στη συνέχεια έκανε νέο ποστάρισμα και αναφέρει: «Είτε το θέλετε είτε όχι θα πάρουμε το πρωτάθλημα έτσι απλά γιατί το αξίζουμε! Βάλτε πολύ πολύ καλά στο μυαλό σας... Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ διεθνείς διαιτητές. Γιατί πολύ απλά ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους, δεν πληρώνουμε γι΄αυτό το τσίρκο».





Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 40’ με τον Κρέσπο και ισοφαρίστηκαν στο 73’ με τον Ουγκράι, έχουν παράπονα για μη καταλογισμό πέναλτι στο 23’, όταν ο Στρούγγης βρήκε το δεξί πόδι του Ελ Καντουρί μέσα στην περιοχή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσάπρας: «Όνειρο μου να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού - Ο πρόεδρος και ο κ. Κοτσόλης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο»

Νίστρουπ στους παίκτες: «Δεν πιστεύω στην τύχη, θέλω περισσότερα γκολ»

Νικολακόπουλος: «Πολύ κοντά στον Ρόκα ο Ολυμπιακός, έτοιμος ο Ντουάρτε, σε καλό δρόμο του Στάνιτς»

Αθανασίου: «Περιμένουν την υπογραφή του Ντε Φράι στον Παναθηναϊκό - Πάντα στο προσκήνιο Γένσεν και Φαν Ντρόγκελεν»

Αναλαμβάνει τον Λεβαδειακό ο Ηλίας Χαραλάμπους

Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Αναστασίου ο Παναιτωλικός

«Παναθηναϊκός και Χαλ ρώτησαν για τον Ντεόσα της Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ για Αμπάντα - Κινητικότητα για εξτρέμ, δεν είναι προχωρημένο του Χατζηδιάκου»

Κετσετζόγλου: «Αν μπορούσε να έρθει ο Μπαρίνοφ, θα τον έπαιρνε η ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Το νέο Καραϊσκάκη δεν θα έχει καμία σχέση με το γήπεδο που ξέρουμε»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.