Ο Γιώργος Παράσχος είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο του Ατρομήτου μετά την απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Γιώργος Σπανός έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον 61χρονο προπονητή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε Χαλκηδόνα και Ατρόμητο από το Σεπτέμβριο του 2002 μέχρι τον Ιανουάριο του 2007. Μάλιστα υπό την καθοδήγησή του είχε βγει η ομάδα στην Ευρώπη το 2006. Ο Γιώργος Παράσχος είχε βρεθεί προ της επιστροφής πριν από δύο χρόνια, αλλά τότε η νίκη του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο είχε κρατήσει τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο των Περιστεριωτών.

Ήδη επαφή με τον Γιώργο Παράσχο υπάρχει και ο πολύπειρος προπονητής, που εργάστηκε φέτος μέχρι και την προπερασμένη αγωνιστική στον Λεβαδειακό, έχει ενστάσεις αναφορικά με τη διάρκεια του συμβολαίου. Η διοίκηση προσφέρει συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο, αφού ο Γιώργος Σπανός δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει οριστικά στην ΠΑΕ και δεν θέλει να δεσμεύσει με κάποια επιλογή του πιθανή νέα διοίκηση στην ομάδα. Άλλωστε και ο Νίκος Αναστόπουλος είχε υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης.

Εναλλακτική λύση για τον Ατρόμητο αποτελεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με τον οποίο φημολογείται πως έχει γίνει μία ανεπίσημη επαφή. Δεν αποκλείεται ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου να απασχολήσει τον Ατρόμητο το καλοκαίρι, όταν και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.

Πάντως στις τάξεις της διοίκησης του Ατρομήτου, αλλά και σε αυτές των οπαδών, υπάρχει δυσαρέσκεια και για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, ειδικά εκείνων που έχουν υψηλά συμβόλαια και δεν δείχνουν το απαιτούμενο πάθος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βούρος: «Δεχτήκαμε δύο γκολ από λάθη δικά μας»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός ''έσπασε'' δυο απαγορεύσεις και έδειξε την πίστη που έχει στον εαυτό του»!

Κέρκεζ: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και τον Κόντη για ό,τι κάνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη»!

Αθανασιάδης: «Έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος»

Τα highlights από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο

Κόντης: «Νομίζω ότι κάναμε τα πάντα για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Αρνήθηκε να πάει στη συνέντευξη Τύπου ο Ματζάρι: «Όλη η Ελλάδα είδε», είπε ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή

«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να νικάς ακόμη κι όταν έχεις θέματα»: Το σχόλιο Δεσύλλα για το διπλό του Παναθηναϊκού

Κετσετζόγλου: «Πολύ μεγάλη νίκη-Δεν δόθηκε πέναλτι στον Μουκουντί-Καθοριστικός ο Γκατσίνοβιτς»

Νίστρουπ: «Ήμασταν τυχεροί στο τέλος, ήταν καθαρό το πέναλτι - Κανένα παιχνίδι δεν είναι απλό»