Ο Γιώργος Παράσχος είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο του Ατρομήτου μετά την απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Γιώργος Σπανός έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον 61χρονο προπονητή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε Χαλκηδόνα και Ατρόμητο από το Σεπτέμβριο του 2002 μέχρι τον Ιανουάριο του 2007. Μάλιστα υπό την καθοδήγησή του είχε βγει η ομάδα στην Ευρώπη το 2006. Ο Γιώργος Παράσχος είχε βρεθεί προ της επιστροφής πριν από δύο χρόνια, αλλά τότε η νίκη του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο είχε κρατήσει τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο των Περιστεριωτών.

Ήδη επαφή με τον Γιώργο Παράσχο υπάρχει και ο πολύπειρος προπονητής, που εργάστηκε φέτος μέχρι και την προπερασμένη αγωνιστική στον Λεβαδειακό, έχει ενστάσεις αναφορικά με τη διάρκεια του συμβολαίου. Η διοίκηση προσφέρει συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο, αφού ο Γιώργος Σπανός δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει οριστικά στην ΠΑΕ και δεν θέλει να δεσμεύσει με κάποια επιλογή του πιθανή νέα διοίκηση στην ομάδα. Άλλωστε και ο Νίκος Αναστόπουλος είχε υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης.

Εναλλακτική λύση για τον Ατρόμητο αποτελεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με τον οποίο φημολογείται πως έχει γίνει μία ανεπίσημη επαφή. Δεν αποκλείεται ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου να απασχολήσει τον Ατρόμητο το καλοκαίρι, όταν και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.

Πάντως στις τάξεις της διοίκησης του Ατρομήτου, αλλά και σε αυτές των οπαδών, υπάρχει δυσαρέσκεια και για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, ειδικά εκείνων που έχουν υψηλά συμβόλαια και δεν δείχνουν το απαιτούμενο πάθος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Προς ανανέωση ο Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - Αγοράζει τον Μεϊτέ, κοιτάει και για φορ-γκολτζή»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να πετύχει μία καλύτερη αναβάθμιση στις θέσεις που καίγεται»

Νικολακόπουλος: «Γιατί είναι πολύ σημαντικός ο Ελ Κααμπί στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού»

Νικολογιάννης: «Τελειώνει σύντομα το θέμα Σάρι - Απαντάει τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό»

Μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal

Ρίκο: «Ο Μεντιλίμπαρ φώναζε ''να ζήσει η μάνα που γέννησε τους Έλληνες''» - Το… παράδοξο με τον Παπαδούδη στη φιέστα!

Αστέρας Τρίπολης: Ενεργοποιεί το plan b μετά το ναυάγιο με Σλίβκα

«Η ομάδα που κατέκτησε το ένα και μοναδικό League Cup»: Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ το τρόπαιο

Γκαγκάτσης: «Ψηφοδέλτιο αναδόμησης για την ΕΠΟ - Έχουμε πάνω από 50 ψήφους»

Τσακίρης: «Μετά τον Ντέμη, το 11 βρήκε πολύ σωστή… πλάτη – Τα γκολ που ξεχώρισα από τον Αραούχο»