Στη φυλακή θα παραμείνει για ακόμη έξι μήνες η Ρούλα Πισπιρίγκου για την δεύτερη υπόθεση για την οποία δικάζεται, που αφορά τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Την απόφαση αυτή έλαβε την Τρίτη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, το οποίο δικάζει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα, εντός της ημέρας πρόκειται να καταθέσει ο πατέρας των δυο κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να παραταθεί η προσωρινή κράτηση της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα, καθώς αν αυτή αφεθεί ελεύθερη, σύμφωνα με την εισαγγελέα, θα διαπράξει και νέα ομοειδή αδικήματα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εισαγγελέας τα δυο κοριτσάκια έφυγαν από τη ζωή αφού βρίσκονταν μόνα τους με την μητέρα της. Από την πλευρά της η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αντέτεινε πως δεν υφίσταται κίνδυνος διάπραξης νέων αδικημάτων, καθώς και τα τρία παιδιά της οικογένειας έχουν φύγει από τη ζωή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Περιστέρι: Συνελήφθησαν 7 ανήλικοι που είχαν στην κατοχή τους σιδερογροθιά και μαχαίρια

Επιδότηση για την αλίευση του λαγοκέφαλου - «Στόχος τιμή υψηλότερη από τα 4,73 ευρώ το κιλό»

«Πήρα ένα κούτσουρο και την αποτελείωσα»: Σοκάρει η απολογία του 43χρονου για το έγκλημα στα Χανιά

Λιχτενστάιν: Το κράτος που έγινε τραπεζική θυρίδα

Δεν προκύπτει ερωτικό κίνητρο για τη δολοφονία της Σταυρούλας, λέει η ΕΛ.ΑΣ. – Γνωστός στις Αρχές ο 43χρονος

Φωτιά σε πλοιάριο εντός ναυπηγείου στη Σαλαμίνα – Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Θετικό βήμα στην Ελβετία: «Σημαντική πρόοδος» στις συνομιλίες Ιράν - ΗΠΑ για τον Λίβανο - Προειδοποίηση του IRGC

Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που νοσηλεύεται με κάταγμα στο Καραμανδάνειο

Τέλος χρόνου για τα ακαθάριστα οικόπεδα: Λήγει σήμερα Δευτέρα η προθεσμία, από αύριο οι έλεγχοι

Κούβα: Απεβίωσε ο Ραμίρο Βαλντές, ένας από τους τελευταίους εν ζωή συνεργάτες των αδελφών Κάστρο