Η ισοπαλία του Άρη στη Νέα Σμύρνη και κυρίως η νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του αποτέλεσε την αφορμή...

Ένινγκ και Χαριστέας συγκέντρωσαν τους παίκτες των κίτρινων στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση και τους έκαναν έντονες παρατηρήσεις για το γεγονός ότι δεν έδειξαν την ίδια σοβαρότητα στο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή.

«Δεν μου άρεσε όμως ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς πριν από το γκολ που δεχτήκαμε. Πρέπει σε όλα τα ματς από την αρχή να μπαίνουμε με το ίδιο πνεύμα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

«Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ, καθώς και το γεγονός ότι είχαμε σωστή νοοτροπία μετά την ισοφάριση και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας αν ήμασταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί».

Ο Ένινγκ συνέχισε την ομιλία του επισημαίνοντας ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος θα κάνει τον πρώτο του απολογισμό.

«Είμαι τρεις εβδομάδες εδώ, θέλω να περάσει και ο αγώνας της Κυριακής με το καλό και στη διακοπή θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα έχω και εγώ μια ασφαλέστερη εικόνα για την ομάδα».

Τέλος ο Άγγελος Χαριστέας ανέφερε:

«Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας πάλι στη νέα Σμύρνη και πικράναμε τον κόσμο. Αυτό είμαι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε. Τώρα, άμεσα. Πρέπει να δουλέψουμε καλά αυτή τη βδομάδα και την Κυριακή με την Τρίπολη να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πώς θα αποκτήσουν προτεραιότητα για διαρκείας στον Βοτανικό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Τα δύο γκρουπ

Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δουλειά για τον Ολυμπιακό να έχει τον Ποντένσε, έστω και αν ακόμη είναι στο 60%»

Αθανασίου: «Δικαίωση για Κοντούρη και Παναθηναϊκό - Οι λόγοι για τη χρήση του ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν»

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις-Οι λόγοι της απόφασης

Asteras AKTOR: Έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία με ΑΕΛ, εκφράστηκε και στον Λανουά!

Σαββόπουλος: «Έχει κρατήσει ζωντανό τον Άρη ο Αθανασιάδης - Σοβαρή υποψηφιότητα για τον πάγκο ο Παπαδόπουλος»

Σταματέλος: «Και μόνο που ο Μεντιλίμπαρ είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος κάτι σημαίνει»

Στο Μουσείο του Ολυμπιακού ο Καστίγιο με τις κόρες του!

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ζαφείρης τελειοποιεί την αμυντική λειτουργία της ομάδας - Ακόμη δεν βλέπουμε τον κανονικό ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρα στο μυαλό του Μπενίτεθ το ματς με τη Μπέτις - Δεν ήθελε να χαλάσει τίποτα από ό,τι έχει σχεδιάσει»

TAGS: Άρης