Πολύ χαρούμενος, τόσο για την επιβλητική εμφάνιση της ομάδας του, όσο και για το επιβλητικό σκορ (5-0) ήταν ο Άλαν Πάρντιου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία. Παράλληλα, ανέφερε πως η νίκη είναι αφιερωμένη σε όσους φιλάθλους του Άρη ταξίδεψαν την προηγούμενη Κυριακή στο Περιστέρι για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί απ' ότι στα προηγούμενα ματς, βάλαμε και πέντε γκολ και πήραμε το ματς. Δεν ξέρω γιατί ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, αλλά πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Μία τέτοια νίκη μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας που ήταν στο Περιστέρι και έγιναν όσα... έγιναν, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν σήμερα να μας υποστηρίξουν. Σίγουρα η αποβολή έπαιξε ρόλο, αλλά στα τελευταία ματς ήμασταν αυτοί που είχαμε τον έλεγχο, σήμερα πήραμε αυτό που αξίζαμε και είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά, για τον Πάλμα που έκανε χατ-τρικ, όπως και για άλλους παίκτες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Άρης