Την άποψη ότι τα δύο γκολ της Σπόρτινγκ πριν από το τέλος του πρώτου ημίχρονου έκριναν τα πάντα στη Λισαβόνα εξέφρασε ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στους εκπροσώπους του πορτογαλικού Τύπου

Για την ήττα από την Σπόρτινγκ: «Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Η Σπόρτινγκ έπαιξε καλά, πήρε το προβάδισμα εκμεταλλευόμενη τα δικά μας λάθη. Δεν καταφέραμε να την απειλήσουμε. Ξέραμε ότι με ένα καλό αποτέλεσμα εδώ θα μπορούσαμε να παλέψουμε για την Ευρώπη».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αρκετές. Η Σπόρτινγκ δεν μας απείλησε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πέτυχε τα γκολ και μας αποσυντόνισε. Δεν είχαμε το βράδυ που περιμέναμε».

Για το αν αξίζει η Σπόρτινγκ να πάει στους «16» του Champions League και το τελευταίο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με την Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη: «Το αξίζει η Σπόρτινγκ. Από την πλευρά μας, θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή μας παρουσία, για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας κόντρα στην Γιουβέντους».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube