Γενική είσοδο πέντε ευρώ όρισε ο Απόλλων για την αναμέτρηση της εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (31η) στην οποία θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ (27/3).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (26/3) και θα συνεχιστεί και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, Πέμπτη από τις 10:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εν όψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (Πέμπτη, 27/3/2014, 19:30) ενημερώνει ότι ορίζεται γενική είσοδος για τις Θύρες 1 και 2 του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. Επίσης, θα διατίθενται εισιτήρια στην Θύρα Ε με τιμή 20 ευρώ και στις Θύρες 6-7 με τιμή 10 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται την Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014, από τις 10:00 έως τις 16:00 στο «Καφέ 1891» του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας». Την Πέμπτη, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10:00
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»