Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα στο κέντρο της Αθήνας όπου θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Επίσης, θα υπάρξει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 10:00 έως το πέρας των εκδηλώσεων, καθώς και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης αυτών, από την 06:00 έως το τέλος της παρέλασης στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, ως εξής:

Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.

Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.

Επιπρόσθετα από την ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι την Τρίτη 25-3-2025 θα διεξαχθούν μαθητικές παρελάσεις σε Δήμους της Αττικής κατά τις οποίες η Τροχαία θα λάβει τα αναγκαία κυκλοφοριακά μέτρα.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Μυτιλήνη: Νεκρός οδηγός μηχανής – Καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο

Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων: Ουρές στα διόδια του Ισθμού, κίνηση στην Αθηνών- Λαμίας

Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός του Τραμπ στα ιρανικά λιμάνια - «Θα νοσταλγήσετε τη βενζίνη στα $4-5», απειλεί ο Γκαλιμπά

«Θα συνεχίσω να μιλάω ανοιχτά κατά του πολέμου»: Ο Πάπας αψηφά την επίθεση του Τραμπ

Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι

Μωρά Βίκινγκ: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν δότες σπέρματος από τη Δανία

Εκτός κινδύνου ο 13χρονος από τη Σύρο που υπέστη δάγκωμα από φίδι

Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου από κροτίδα στο Μενίδι

Ιράν για Στενό του Ορμούζ: «Κανένα λιμάνι δεν θα μείνει ασφαλές αν κινδυνέψουν τα ιρανικά λιμάνια»

Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος οδηγός μηχανής - Σοβαρά τραυματισμένος ο συνοδηγός του