Χωρίζουν οι δρόμοι Άγιαξ - Φρανκ Ντε Μπουρ.

Όπως ανακοίνωσε ο «αίαντας», ο Ολλανδός προπονητής (είχε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο) αποχωρεί έπειτα από πεντέμισι χρόνια. Είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία τον Δεκέμβριο του 2010, μετά την παραίτηση του Μάρτιν Γιόλ.

Ο Άγιαξ έχασε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, καθώς απέτυχε να νικήσει την προτελευταία Γκράαφτσαπ (1-1) και «χάρισε» την κούπα στην Αϊντχόφεν που επικράτησε 3-1 της Τσβόλε.

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω τι νέα σεζόν», δήλωσε μεταξύ άλλων στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του Άγιαξ, την ώρα που εντείνεται η φημολογία περί ενδιαφέροντος των Έβερτον και Βαλένθια.







Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ