Λύθηκε η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Ούγκο Μασάδο. Ο 34χρονος χαφ συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Σταύρο Λαμπράκη, και αποφασίστηκε να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους οι δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση

Ο Ούγκο Μασάδο δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος μέσος συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Σταύρο Λαμπράκη και οι δυο πλευρές αποφάσισαν την κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο Μασάδο την Τετάρτη (14/12) το απόγευμα θα αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του στην προπόνηση και αναχωρεί για την Πορτογαλία.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Ούγκο Μασάδο, για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλαμάτα: «Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την πορεία προς την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα»

Βαρύ πρόστιμο στον Πανιώνιο από τη ΔΕΑΒ για πανό κατά της αστυνομίας

Καλαμάτα: Διευθετημένο το ζήτημα - Κανένα θέμα ανάκλησης της άδειας συμμετοχής

Προσφυγή από τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω για την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο

Οι ευχές του Πρασσά: «Να φέρουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί που αξίζει να βρίσκεται»

Τσιμπανάκος: «Η Καλαμάτα είναι πολύ δυνατή αγωνιστικά & διοικητικά, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα»

Σιόντης: «Αν δεν υπάρξει συστράτευση η παραίτησή μου θα είναι μονόδρομος»

Παραιτήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Καβακάς, πιθανότερος αντικαταστάτης του ο Σπανός

Πέρασε και απ’ την Τρίπολη η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ηλιούπολη για το παιχνίδι με την Ελλάδα Σύρου: «Συγχαίρουμε τη διαιτητική τετράδα - Ανθρώπινο το λάθος που έγινε»

TAGS: ΟΦΗ