Πολύ σύντομη αποδείχθηκε η συνεργασία του Βασίλη Μουράτου, αλλά και του Πάρη Μαραγκού με τον Ολυμπιακό, καθώς αμφότεροι ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Πειραιά.

Ο 20χρονος γκαρντ είχε αποκτηθεί το 2014 από τους «ερυθρόλευκους», υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Μάλιστα, τη σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε ως δανεικός στο Ψυχικό, πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2, ωστόσο οι Πειραιώτες έκριναν πως δεν είχε την ανάλογη εξέλιξη.

Από την άλλη, ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ μετακόμισε το καλοκαίρι του 2016 στον Ολυμπιακό, με τη συμφωνία τους να ήταν για τέσσερα χρόνια, αλλά ουδέποτε κατάφερε να μπει και εκείνος στο ροτέισον του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν

«Να επιστρέψεις δυνατός, σε χρειαζόμαστε»: Τα περαστικά της ομάδας του ΠΑΟΚ στον Όσμαν