Ο μάνατζερ του διεθνούς φόργουορντ, Τάσος Δελημπαλταδάκης, ανακοίνωσε την Τετάρτη το «διαζύγιο» των δύο πλευρών στο twitter, με τον ίδιο τον παίκτη να ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους των Ροδιτών για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Το τιτίβισμα έλεγε πως «τέλος εποχής για τον Γ. Γεωργαλλή από τον Κολοσσό! Ο αθλητής ευχαριστεί διοίκηση/προπονητές/συναθλητές για τη συνεργασία».

Ο Γεωργαλλής τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Α1 μπάσκετ είχε μέσο όρο 4.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 26 αγώνες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό