Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ηρακλείου προκάλεσαν όσα δυσάρεστα έγιναν πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό.

Μετά τις καταγγελίες των Αγρινιωτών για απρόκλητη επίθεση στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Χρήστο Κουτσοσπύρο, από τον προπονητή των Κρητικών Νίκο Παπαδόπουλο, ο εισαγγελέας Ηρακλείου κάλεσε για κατάθεση τον πρώτο για να μάθει τι έχει συμβεί και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, που ζήτησε συγγνώμη, αντιμετωπίζει κίνδυνο βαριάς τιμωρίας, κάτι που θα εξαρτηθεί από το τι έχει γραφτεί στην έκθεση του παρατηρητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»: Χαμός στην άφιξη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποθέωση για Ηλιόπουλο στη Συγγρού, έγινε ένα με τον κόσμο: «Μεγάλη μέρα για την αξιοπρέπειά μας»

Νίκολιτς: «Είναι μία απλή νίκη, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»