Μετά τις εκατέρωθεν ύβρεις και απειλές μεταξύ Τζαβέιλ ΜακΓκι και Σακίλ Ο’ Νιλ στο Twitter, ο Κέβιν Ντουράντ θέλησε να κάνει μια πυροσβεστική παρέμβαση, αλλά δεν κατάφερε και πολλά.

«Ο Τζαβέιλ δουλεύει πολύ σκληρά. Έρχεται στην προπόνηση και δίνει τα πάντα. Το μόνο που θέλει είναι να τον σέβονται όπως όλους τους άλλους», δήλωσε για τον συμπαίκτη του ο άσος των Γουόριορς: «Καταλαβαίνω πως ο Σακ δουλεύει για μία εταιρεία που θέλει από εκείνον να κάνει αυτού του είδους τα πράγματα και να χλευάζει τους παίκτες. Και έχει πλάκα, είναι ωραίο, αλλά όταν το κάνεις ξανά και ξανά χωρίς λόγο, και μετά κάποιος διαφωνεί μαζί σου και τον απειλείς… δεν ήξερα πως οι μπάτσοι μπορούν να απειλούν πολίτες με αυτό τον τρόπο. Σίγουρα ήταν παιδική συμπεριφορά. Αυτό είναι που ζητάνε από τους σταρ και όσους έχουν αποσυρθεί – να τσακώνονται με όσους παίζουν σήμερα και να δημιουργούν εντάσεις. Εάν ήμουν ο ΜακΓκι θα ένιωθα τα ίδια πράγματα. Ο Σακ θέλει να κάνει πλάκα αλλά αν ήταν εκείνος αντικείμενο χλευασμού δεν θα του άρεσε. Δεν είναι ωραίο να λέει κάποιον αλήτη και όλα αυτά. Ήταν σπουδαίος παίκτης, προφανώς, και δεν μπορούν να γίνουν όλοι σαν εκείνον. Ο ΜακΓκι προσπαθεί να βγάλει λεφτά και να απολαύσει το μπάσκετ και η αντίληψη που υπάρχει τώρα είναι πως είναι ένας κουτός παίκτης επειδή κάνει λάθη. Ο Σακ ήταν τραγικός στις βολές, έχασε καρφώματα και έκανε αρκετά air ball. Δεν μπορούσε να σουτάρει εκτός ζωγραφιστού. Δεν είχε αυτές τις ικανότητες. Ήταν πιο μεγαλόσωμος και πιο δυνατός από όλους. Είχε και εκείνος τις αδυναμίες του όμως. Έπαιξε και εκείνος σε 5-6 ομάδες με κάποια προβλήματα».

Ο Σακίλ απάντησε μέσω Twitter στον Ντουράντ: «KD, κοίτα τη δουλειά σου, δεν έχει να κάνει με εσένα αυτό. Καταλαβαίνω πως θες να υπερασπιστείς τον συμπαίκτη σου και είναι ωραίο αλλά ο ΜακΓκι είναι αλήτης. Εκείνος το ξεκίνησε και εγώ θα το τελειώσω».


Υπενθυμίζεται πως όλα άρχισαν χθες το πρωί, όταν ο ΜακΓκι εκνευρίστηκε από τα σχόλια του Σακίλ στην εκπομπή του και έγραψε στο Twitter. «Σακ, κλείσε το στόμα σου και πάρε τα α@#% μου! Η δόξα πηγαίνει σε αυτούς που δουλεύουν σκληρά, όχι σε αυτούς που κάθονται. Κάτι τελευταίο. Σκεφτείτε πως αυτός ξύπνησε και ήμουν το πρώτο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό για να δημιουργήσει ένα βίντεο. Δεν σας φαίνεται περίεργο; Ίσως είναι ερωτευμένος μαζί μου».

Ο «Σακ» απάντησε σε έντονο ύφος: «Μην συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος. Καλύτερα κλείσε το στόμα σου γιατί φαίνεσαι ακόμα πιο χαζός. Αφού ανήκεις πλέον σε μια καλή ομάδα να φέρεσαι σαν μπασκετμπολίστας. Σταμάτα γιατί θα σε θυμούνται μόνο εξαιτίας του Shaqtin a fool. Θα δούμε πόσο σκληρός ίσως όταν θα σε πετύχω».

Ο ΜακΓκι το συνέχισε αναφέροντας: «Απειλείς και άτομα τώρα; Δεν θα μου κάνεις τίποτα μπάσταρδε. Και αυτό το υπόσχομαι στη μητέρα μου, συνέχισε να κρύβεσαι! Έχω μεγαλώσει, πλέον ανήκω σε μια καλή ομάδα. Σε άκουγα να λες αυτές τις μαλ#$% 5-6 χρόνια. Νόμιζες θα μένω πάντα σιωπηρός;».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube