Σε ΔΕΑΒ και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προώθησε την επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το υφυπουργείο Αθλητισμού, όπως αναφέρεται σε ενημέρωση-απάντηση στην ανακοίνωση των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, η επιστολή της ΚΑΕ, όπως αναφέρουν στο υφυπουργείο, παρελήφθη αργά το μεσημέρι και άμεσα προωθήθηκε στους αρμόδιους φορείς.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας:

«Για αυτό που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για το αν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, είναι για το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Κύριε Αυγενάκη όλα καλά; Ελπίζουμε να είστε καλά στην υγεία σας και να μην υποφέρετε από αφωνία, όπως σας συμβαίνει όποτε ο Παναθηναϊκός πέφτει θύμα βίας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον το… tweet που θα καταδικάζετε την βία που δεχτήκαμε χθες και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της...».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο: «Συζητάμε αλλαγή φορμάτ – Αποφάσεις για την EuroLeague στις 14 Απριλίου»

Τι λέει ο αλγόριθμος για EuroLeague: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, στο 25% ανέβηκε ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center