Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να κατέκτησε το Champions League, ωστόσο στο Παρίσι υπήρξαν αιματηρές συμπλοκές μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ένας 17χρονος μαχαιρώθηκε θανάσιμα στο στήθος στην περιοχή Ντας κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο γαλλικός σύλλογος τοποθετήθηκε με ανακοίνωση σχετικά με τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν, καταδικάζοντας απερίφραστα τα όσα συνέβησαν.

Η ανακοίνωση της Παρί αναφέρει:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη βία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

Αυτός ο τίτλος του Πρωταθλητή Ευρώπης θα πρέπει να είναι μια στιγμή συλλογικής χαράς, όχι αναστάτωσης ή υπερβολών.

Αυτές οι μεμονωμένες πράξεις είναι αντίθετες με τις αξίες του Συλλόγου και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας, των οποίων η υποδειγματική συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αξίζει να αναγνωριστεί.

Η Παρί Σεν Ζερμέν καλεί όλους να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό, ώστε αυτή η ιστορική νίκη να παραμείνει μια στιγμή υπερηφάνειας που θα μοιραστούν όλοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!