Πήρε την ισοβαθμία, έσπασε το αήττητο της Μπάγερν και βλέπει ξανά τετράδα η Παρί, η οποία επικράτησε 93-88. Κάπως έτσι, οι Γάλλοι ανέβηκαν στη βαθμολογία και κάλυψαν το -2 του πρώτου αγώνα, ενώ εκμεταλλεύτηκαν και την ήττα του Ερυθρού Αστέρα για να τον προσπεράσουν.

Τρομερός για ακόμη μία φορά ο Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος είχε 27 πόντους με 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ αλλά δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ. Και αυτό διότι ο Κάρσεν Έντουαρντς είχε δύο περισσότερους, αλλά δεν έφταναν οι 29 που πέτυχε για τους Βαυαρούς.

Στο 16-10 οι Παριζιάνοι που έχουν 9-4 εντός έδρας ρεκόρ, ενώ η Μπάγερν έπεσε στο 16-11.

Ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την Παρί να παίρνει μικρό προβάδισμα μετά την πρώτη περίοδο με +8 (23-15), ενώ στο ημίχρονο πήγαν στο +9 (47-38). Η αντεπίθεση της Μπάγερν ξεκίνησε στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν με επιμέρους μείωσαν στο τρίποντο (71-68). Παρόλα αυτά, η Παρί είχε σεληνιασμένο τον Σορτς, τους Λο – Γιάντουνεν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πήραν στο φινάλε το ροζ φύλλο αγώνα.

Εδώ τα στατιστικά του αγώνα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός