Στο Παρί-Παναθηναϊκός AKTOR ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο άλλοτε άσος των «πράσινων» στο ποδόσφαιρο (2010-11) πήγε στην Accor Arena για να δει από κοντά την αναμέτρηση της γαλλικής ομάδας κόντρα σε εκείνη του Εργκίν Αταμάν.

Ο παλαίμαχος εξτρέμ αγωνίστηκε στους «πράσινους» τη σεζόν 2020-11 (προερχόμενος από μία δεκαετία στη Λιόν), δίχως μεγάλη επιτυχία. Έπαιξε σε 24 παιχνίδια και σημείωσε τρία γκολ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μποντιρόγκα: «Τεράστιο το οικονομικό αντίκτυπο του Final Four - Περισσότερες από 400.000 οι αιτήσεις για εισιτήρια»

Το ντοκιμαντέρ για τον Βεζένκοφ που συγκίνησε μια ολόκληρη χώρα

Παπαλούκας για Final Four Ευρωλίγκας: «Υπάρχει ένα δύσκολο ερώτημα: Θέλουμε ή όχι δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό;»

Απάντησε στον Αταμάν ο Μαρτίνεθ: «Μπορεί να έχει καλύτερο βιογραφικό από εμένα, όμως αυτό δεν αρκεί για να μας νικήσουν»

Η αποθέωση και το φατούρο των «ερυθρόλευκων» στους Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ και Ντόρσεϊ!

Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της EuroLeague με δύο «αιώνιους»

Βγήκαν τα εισιτήρια για το Game 3 του Παναθηναϊκού AKTOR με Βαλένθια

Με Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ η κορυφαία πεντάδα της EuroLeague!

Μονακό-Μπαρτσελόνα: Μαθαίνει αντίπαλο από το Πριγκιπάτο ο Ολυμπιακός

Πασκούαλ: «Η άμυνά μας να ξεκινάει από την επίθεση - Η Μονακό έχει μεγάλη ποιότητα και παίκτες δύσκολα αντιμετωπίσιμους»