Μια πολύ σημαντική επιστροφή για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ενόψει του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Σίτι για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Λιονέλ Μέσι συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς και έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς καμία ενόχληση. Κάπως έτσι, τέθηκε στη διάθεση του συμπατριώτη του προπονητή για το κομβικό ματς της 2ης στροφής, με τον Μέσι να… κοντράρεται με τον «αγαπημένο» του τεχνικό, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Την ίδια ώρα, μένει να φανεί αν ο Ποτσετίνο θα χρησιμοποιήσει και τον Μάρκο Βεράτι που αντιμετωπίζει ένα θέμα τραυματισμού, επίσης.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!