Τον δρόμο για την Άπω Ανατολή θα πάρει ακόμη ένας Ευρωπαίος σταρ!

Ο λόγος για τον Μάρκο Βεράτι, ο οποίος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσο Ρομάνο, αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από έντεκα χρόνια παρουσία στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Επόμενος προορισμός του πολύπειρου χαφ, θα είναι το Κατάρ και η Αλ Αράμπι, με την οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και τα επόμενα 24ωρα θα βρίσκεται στην Ντόχα, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Μάλιστα η Παρί αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 45 εκατ. ευρώ.

Κατά την παρουσία του στο «Παρκ ντε Πρενς» ο Βεράτι, έχει καταγράψει 416 συμμετοχές σκοράροντας έντεκα τέρματα και μοιράζοντας 61 ασίστ, ενώ μεταξύ άλλων πανηγύρισε και την κατάκτηση εννέα πρωταθλημάτων, έξι Κυπέλλων, ισάριθμων Λιγκ Καπ και εννέα Σούπερ Καπ Γαλλίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μια απομάκρυνση μπάλας προκάλεσε τροχαίο στην Β’ Ουρουγουάης

Αυτό δεν πήγε καλά: Σκόραρε, βούτηξε στο... κενό, τραυματίστηκε και το γκολ ακυρώθηκε

Αλμέιδα για τον θάνατο του πατέρα του Μέσι: «Ο πόνος είναι αβάσταχτος»

«Διπλό» στο Μαϊάμι για Αλμέιδα-Πινέδα - Συγκινητική αφιέρωμα Ντε Πολ στην οικογένεια Μέσι

Ασπίδα FIFA σε Ινφαντίνο: «Συντονισμένη και συνεχιζόμενη προσπάθεια υπονόμευσης - Δεν θα το ανεχθούμε»!

Ντεμπούτο και μάλιστα ως βασικός στη Ρίβερ Πλέιτ ο Ορτέγκα

Τρομακτικό τάκλιν και αποβολή του Γκάγια σε φιλικό, μπήκε όλος ο πάγκος της Νιούκαστλ στον αγωνιστικό χώρο!

Τριάρα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για την ΤΣΣΚΑ 1948 - Άλλαξαν όλη την 11άδα σε σχέση με το ΟΑΚΑ οι Βούλγαροι!

Φιλική ισοπαλία για Παρί και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Σουηδία

Πιθανός αντίπαλος Ολυμπιακού: Απέδρασε από την έδρα της Βαλερένγκα η Μπόντο Γκλιμτ