Στη σύλληψη 28χρονου Ιρανού που μεταμφιεζόταν ως αστυνομικός και πουλούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε χθες Δευτέρα (9-10) η Αστυνομία στην πλατεία Βάθη.

Ειδικότερα ο 28χρονος φορούσε γιλέκο με την ένδειξη «POLICE» το οποίο ήταν γεμάτο με ηρωίνη, κρυμμένη μέσα σε ειδικά ραμμένες κρύπτες, προκειμένου να την προωθεί σε διάφορους χρήστες στο κέντρο της Αθήνας.



Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Αστυνομίας Αθηνών, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και για αντιποίηση.

Στην κατοχή του, μετά από έλεγχο 11 κομμάτια ηρωίνης σε βραχώδη μορφή, συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και 81 ευρώ.



Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελληνικό FBI: 5 συλλήψεις για εκβιασμούς και επιθέσεις με χειροβομβίδες – Από τις φυλακές ο αρχηγός

Τραμπ: Επιβεβαίωσε επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον αντιαεροπορικών υποδομών στο Ιράν

Η κακοκαιρία «σάρωσε» τη Σαμοθράκη: Kαταστροφές σε αγροτικούς δρόμους - Κλειστά σήμερα τα σχολεία

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Προφυλακίστηκε η σύντροφος του 37χρονου - «Τα χρήματα τα έπαιξε στον τζόγο»

Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Ο δράστης είναι ο θείος των θυμάτων - «Δεν μου φέρονταν καλά»

Συναγερμός στην Ευρώπη: Απειλές για βόμβα σε 4 αεροσκάφη σε Βαρσοβία, Μούρθια και Σόφια!

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης - Πέντε συλλήψεις

Τέμπη: «Ένιωθα να καίγομαι ζωντανή» - Η κατάθεση επιζήσασας από το κυλικείο

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου καιρικών φαινομένων - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Παρα λίγο τραγωδία στη Μυτιλήνη: Ανατράπηκε ταξί με τρεις μαθητές – Όλοι καλά στην υγεία τους