Μπορεί η μέρα και ώρα να μην εξυπηρετούν (Τρίτη, 19:55), ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει sold out στη μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάγερν στις 23 Οκτωβρίου.

Μετά την… τρέλα που επικράτησε χθες, πρώτη μέρα πώλησης των εισιτηρίων, άλλα 2.000 κομμάτια έχουν πωληθεί από το πρωί και η ΠΑΕ υποχρεώθηκε να ανοίξει κι άλλες θύρες, προκειμένου να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση του κοινού.

Συγκεκριμένα άνοιξαν και ηλεκτρονικά οι θύρες 4-14 (20 ευρώ), η θύρα 16 (15 ευρώ) και η θύρα 19 (10 ευρώ).

Υπολογίζεται πως μαζί με τα διαρκείας αλλά και τα 3.000 εισιτήρια της Μπάγερν έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση στο ΟΑΚΑ πάνω από 30.000 θεατές, ενώ απομένει ακόμη μια εβδομάδα για το μεγάλο παιχνίδι του Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

TAGS: A.E.K.