Και επίσημα θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Πλατανιά ο Κώστας Μενδρινός, καθώς ήταν παρών στην προπόνηση της Παρασκευής (27/12).

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων επέστρεψαν μετά την άδεια των Χριστουγέννων για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της νέας χρόνιας με αντίπαλο την Βέροια.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είχε όλα τα όπλα του έτοιμα καθώς έχει δώσει μια μέρα παραπάνω άδεια στους ξένους και αναμένονται το Σάββατο (28/12) να δώσουν κανονικά το παρών στους Κρητικούς.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε τρέξιμο για τους υπόλοιπους παίκτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η όμορφη κίνηση του Στρούγγη στον τραυματία Σεμπά και η «υπόκλιση» από τον ΠΣΑΠΠ

Με Μάνταλο και Βίντα η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο!

Στον Βόλο ο Ηλιόπουλος-Αποθεώθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ

Μπενίτεθ: «Πιο δύσκολο το έργο για εμάς κόντρα στον Άρη, να είμαστε ανταγωνιστικοί για να φτάσουμε στη νίκη»

Έξι αλλαγές από Μεντιλίμπαρ: H ενδεκάδα του Ολυμπιακού στις Σέρρες!

Κάτρης: «Έχω μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό και τον αγαπώ πραγματικά - Ένιωθα ότι ζούσα σε ένα ψέμα στην Τσεχία»

Κέρκεζ: «Μπράβο σε Σπανό, Αγγελόπουλο, σταφ, παίκτες και κόσμο!»

Πολύ όμορφη κίνηση από την ΑΕΚ, θα μοιράσει δωρεάν κασκόλ στους μικρούς φίλους της στο Πανθεσσαλικό

Τσακίρης: «Συγκλονιστικό αυτό που επικρατεί στον Βόλο, η ΑΕΚ του Νίκολιτς έχει κερδίσει τον κόσμο»

Αθανασίου: «Πολύ σημαντικό ματς το σημερινό - Πρέπει να κάνει το 3/3 ο Παναθηναϊκός πριν την Μπέτις»