Στη media day του Άρη ενόψει του ματς με τη Σπάρτη συμμετείχαν οι τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στον κόσμο των κιτρινόμαυρων.

Ο Μιχάλης Μπαστακάκος, που επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 9, αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με τον Νίκο Λαζαρίδη για τον Άρη, ενώ δήλωσε έτοιμος να ενισχύσει άμεσα την προσπάθεια της ομάδας και να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που είμαι στην οικογένεια του Αρη και θα δουλέψω με τους ανθρώπους του. Θα βάλω τα δυνατά μου για να επιστρέψουμε. Πιστεύω στον εαυτό μου και νιώθω έτοιμος. Θέλω να αποδείξω ότι δίκαια βρίσκομαι εδώ. Είμαι έτοιμος. Έχω δουλέψει όλο αυτό τον καιρό και με προπονήσεις στον Ατρόμητο. Έχω έρθει έτοιμος και όχι για διακοπές», σχολίασε αρχικά.

Για το αν ρώτησε πρώην συμπαίκτες του για τον Άρη, είπε: «Πήρα μια γνώμη από τα παιδιά και μου είπαν ότι το κλίμα είναι κατάλληλο, ενώ ρώτησα και τον Νίκο Λαζαρίδη που μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη».

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Άρη δήλωσε και ο Άγγελος Xαντί, που θα αγωνίζεται με το 89 στην πλάτη.

«Θα προσπαθήσω και εγώ όπως όλα τα παιδιά που ήρθαμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που αρμόζει και να πάψει να ταλαιπωρείται. Με οδήγησε εδώ η προοπτική της ομάδας και ο κόσμος της. Θεωρώ ότι είναι στο καλύτερο επίπεδο της τώρα και έχει αρκετά παιχνίδια μπροστά της. Νιώθω έτοιμος και διψασμένος για να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Πέτρος Κανακούδης, από τη μεριά του, που επέλεξε το νούμερο 26, ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος. Αυτό που έχω να πω και θα το λέω συνέχεια, είναι ότι θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει. Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση έπαιξαν ρόλο κάποια σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Η Ίντερ Τούρκου μου έκανε πρόταση για να ανανεώσουμε το συμβόλαιό, αλλά με την προοπτική του Άρη δεν το πολυσκέφτηκα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

TAGS: Άρης