Παρουσιάστηκε στο Λονδίνο το P8 της Huawei, η νέα προσθήκη στη σειρά P, που η εταιρεία φροντίζει να ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής της. Το P8 λοιπόν έχει οθόνη 5,2” με ανάλυση 1920 x 1080, άρα πυκνότητα 424ppi.

Το λεπτό σασί των 6,4 χιλιοστών φιλοξενεί 3GB RAM, 16GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου, θύρα microSD, δύο κάμερες (13MP και 8MP), αλλά και μπαταρία χωρητικότητας 2.680mAh, η οποία όμως δεν είναι αφαιρούμενη. Η καρδιά της συσκευής είναι ο οκταπύρηνος επεξεργαστής (διάταξη big.LITTLE ως είθισται) Kirin 930, τον οποίο και σχεδίασε η ίδια η Huawei.

Υπάρχει πρόβλεψη για Dual SIM, υποστήριξη 4G (φυσικά) ενώ κάνει την εμφάνισή του και το Emotion 3.1 UI που ανέπτυξε η εταιρεία με βάση το Android Lollipop και φέρει μερικές ειδικές λειτουργίες όπως το Knuckle Sense (για ακόμη περισσότερες χειρονομίες) και το Voice WakeUp+ που επιτρέπει στο χρήστη να ξεκλειδώσει με τη φωνή τη συσκευή του.

Το P8 θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα με τις απαραίτητα αστείες ονομασίες: Mystic Champagne, Titanium Grey, Prestige Gold και Carbon Black.

Διαβάστε περισσότερα, δείτε ένα σχετικό video και μάθετε περισσότερα και για το Huawei P8 Max που παρουσιάστηκε, εδώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube