Η Αθήνα διεκδικεί τη διεξαγωγή του Final Four του 2026 στο ΟΑΚΑ με ανταγωνιστή το Βελιγράδι, με την τελική απόφαση να μην έχει παρθεί ακόμη.

Μέσω δήλωσής του στο «BasketNews», ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Βασίλης Παρθενόπουλος, επέκρινε τη στάση του Ολυμπιακού πάνω στο ζήτημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριξαν ότι η Euroleague χρωστάει ένα Final Four στο Βελιγράδι, ενώ επεσήμανε πως περιμένει ο Ολυμπιακός να αναθεωρήσει τη θέση του, καθώς ως ελληνική ομάδα θα έπρεπε να επιθυμεί να γίνει το μεγάλο event στην Ελλάδα.

«Για να είμαι ειλικρινής, με εξέπληξε πολύ όταν άκουσα τον Ολυμπιακό να λέει ότι η Εuroleague οφείλει ένα Final Four στο Βελιγράδι, το οποίο φιλοξένησε το Final Four δύο φορές τα τελευταία επτά χρόνια.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός, ως ελληνική ομάδα, θα επανεξετάσει τη θέση του. Αν όχι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αρκετές άλλες μη ελληνικές ομάδες γνωρίζουν γιατί η Ελλάδα είναι η καλύτερη επιλογή φέτος»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρογκαβόπουλος: «Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε για προπονητή τον Ομπράντοβιτς»

Το βίντεο του Παναθηναϊκού από τα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν

Μωραΐτης: «Είναι τρομερό να έχεις έναν τέτοιο προπονητή - Μου έχει ζητήσει να είμαι πιο επιθετικός»

«Πολύ ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα του Παναθηναϊκού»: Το σχόλιο Πετρίδη μετά τη σαρωτική νίκη επί της Βιλερμπάν

Ομπράντοβιτς: «Όλοι αξίζουν να παίζουν - Δεν είναι φυσιολογικό να αγωνιζόμαστε με 11 παίκτες»

Πάρκερ: «Ο Παναθηναϊκός μας έδειξε τι σημαίνει κορυφαίο επίπεδο - Πολύ τυχερός που έχει αυτούς τους Γάλλους»

Φρανσίσκο: «Σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκη και με τη Μακάμπι»

Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν: Τα σχόλια των Σκουντή, Ρομπόλη και Ακτύπη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ρεκόρ καριέρας από Μαντζούκα: «Όταν μου φωνάζει ο Ομπράντοβιτς ξέρω ότι δεν είναι προσωπικό, θέλει να παίξουμε καλύτερα»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά, μοιράσαμε τον χρόνο και ενόψει της Μακάμπι» - Τι είπε για Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα