Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Χετάφε τη ρεβάνς του 2-2 με την Ουέσκα για τα ημιτελικά των play off ανόδου στην Ισπανία, επικρατώντας με 3-0.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 37΄ ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Χουάν Αντόνιο Κάλα και το έκλεισε με πολύ ωραίο πλασέ στο 74΄ ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ. Το 2-0 είχε διαμορφώσει ενδιάμεσα ο Ντάνι Πατσέκο σκοράροντας στο 63΄.

Με αυτή τη νίκη η Χετάφε εξασφάλισε την παρουσία της στους τελικούς ανόδου και αύριο θα μάθει την αντίπαλό της, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Τενερίφη-Κάντιθ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η κουτουλιά του προπονητή της Ουέσκα, Χουάν Αντόνιο Ανκέλα στον ίδιο του τον ποδοσφαιριστή.

Χετάφε – Ουέσκα 3-0
(Κάλα 37΄, Πατσέκο 63΄, Φουστέρ 74΄)

Το γκολ του Κάλα




Το γκολ του Φουστέρ

3-0 David Fuster Goal HD - Getafe vs Huesca 17... από wc2018

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!

«Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Μπαρτσελόνα»