Μία επιβλητική Ρεάλ Μαδρίτης… έπνιξε τη Χίμκι μέσα στη Μόσχα, την οποία συνέτριψε 100-75 για να ανέβει στο 20-6 και έτσι να κλειδώσει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Κορυφαίος της «βασίλισσας» ήταν ο Κοζέρ με 22 πόντους, ενώ άλλους 15 πρόσθεσε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Από τους Ρώσους, που έπεσαν στο 9-17, ξεχώρισε ο Σβεντ με 21 πόντους, με τον Τόμας να είχε 15 πόντους και τον Μάρκοβιτς 13.

Εξαιρετικό ρυθμό από νωρίς είχε η αναμέτρηση, με το σκορ να ανεβαίνει ψηλά (15-14) και το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκει τη Ρεάλ μπροστά (22-24). Στη δεύτερη περίοδο, η «βασίλισσα» είχε τον έλεγχο και μέσα από τα τρίποντά της κατάφερε να φτάσει στο +10 (33-43), στο 17’. Στα τελευταία λεπτά ήταν η σειρά του Καμπάτσο να λάβει… δράση και έτσι οι Ισπανοί να πάνε στα αποδυτήρια με το +13 (38-51).

Η ομάδα του Λάσο είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και στο τρίτο δεκάλεπτο, με την υπέρ της διαφορά όχι μόνο να ήταν σε διψήφια τιμή, αλλά στο τέλος να ήταν στο +20 (50-70). Όπως είναι φυσικό, η τέταρτη περίοδος ήταν τυπική διαδικασία με τη Ρεάλ να παίρνει τη νίκη με το τελικό 75-100.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 38-51, 50-70, 75-100



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασικεβίτσιους: «Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση - Η Μπάγερν ήταν καλύτερη από εμάς»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Πιάνει κορυφή με νίκη επί της Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός!

Νέα ήττα-σοκ για τη Φενέρμπαχτσε, έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και από το Μόναχο

Ζέρβας: «Πιθανότατα επιστρέφει στη 12άδα του Ολυμπιακού ο Φαλ με Βιλερμπάν»!

Παναθηναϊκός: Ο Χέιζ-Ντέιβις ζήτησε να κάνει και βραδινή προπόνηση στη Σόφια

Ιτούδης: «Πολύ σημαντικό το ματς με Παναθηναϊκό, παλεύουμε για τον ίδιο στόχο»

Μπράιαντ ενόψει Παναθηναϊκού: «Πρέπει να παίζουμε με αίσθηση επείγοντος»

Έγραψε ιστορία ο 28χρονος κόουτς της Παρί, Τζούλιους Τόμας: «Ελπίζω να μην με μπουγελώσουν, δεν έχω άλλο κοστούμι»

Γκριγκόνις: «Νιώθω καλά εδώ και 2-3 μήνες, θα αρπάξω κάθε ευκαιρία - Δεν είναι πυρηνική φυσική, να κάνουμε μόνο νίκες»

Αταμάν: «Δεν ξέρω αν ο Γκραντ θα παίξει και την επόμενη εβδομάδα»