Δύο μεγάλα «διπλά» σημειώθηκαν το βράδυ στο NBA, όπου οι Ράπτορς ήταν ισοπεδωτικοί στην έδρα των Ορλάντο Μάτζικ επικράτησαν 109-79, ενώ οι Σέλτικς έφυγαν με το υπέρ τους 105-95 από αυτή των Χιτ.

Η ομάδα του Τορόντο έκανε πλάκα σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς δυσκολεύτηκαν μόνο στην πρώτη περίοδο, όπου στο τέλος της βρέθηκαν να χάνουν με 30-23, αλλά από εκεί και πέρα πάτησαν γκάζι και… τους έχασαν οι γηπεδούχοι, έχοντας διψήφια διαφορά στο επιμέρους σκορ και στα τρία επόμενα δωδεκάλεπτα. Κορυφαίος για τους νικητές ο ΝτεΡόζαν με τους 31 πόντους σε 30 λεπτά. Από 16 είχαν Βαλαντσιούνας και Λόουρι και ο δεύτερος είχε και 10 ασίστ.





Τόμας και Μπράντλεϊ οδήγησαν τους Σέλτικς στην επικράτηση, έχοντας 23 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ άξιο συμπαραστάτης ήταν ο Χόρφορντ με τους 17 και τις 8 ασίστ. Ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε 31 για τους ηττημένους και ο Γουάιτσαιντ 23, συν 17 ριμπάουντ (τα 15 αμυντικά).





Την ανωτερότητά τους επί των Πέλικανς έδειξαν οι Σπερς, με το 113-100 στο Σαν Αντόνιο και στο περιθώριο της αναμέτρησης τιμήθηκε ο θρυλικός Τιμ Ντάνκαν. Πολυφωνία είχε στην επίθεση η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Όλντριτζ πέτυχε 22, ο Τζινόμπιλι 17 και ο Γκασόλ μάζεψε τα… σκουπίδια στη ρακέτα, έχοντας 14 ριμπάουντ.





Νίκη στο… νήμα για τους Σίξερς επί των Νετς στη Φιλαδέλφεια με 108-07 σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Έμπιντ με 33 πόντους και ο Ιλιασόβα με 22.





Πέρασαν από το Μέμφις οι Τζαζ με το… ευρωπαϊκό 82-73 και πλέον έχουν ρεκόρ 18-10 συνολικά και 8-5 εκτός έδρας. Ο Χάιγουορντ σημείωσε 22, ενώ ο Γκομπέρ μπορεί να έβαλε έναν πόντο λιγότερο, αλλά, ως συνήθως, έκανε εξαιρετική δουλειά και στα ριμπάουντ, μαζεύοντας 12 (τα 10 ήταν αμυντικά).



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube