Στις θέσεις τους επέστρεψαν οι καρδιές των ανθρώπων της Παρτίζαν με τον Ντάντε Έξουμ!

Στα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αυστραλός φόργουορντ δέχτηκε μία λαβή… τζούντο από τον Γκερσόν Γιαμπουσέλι.

Αργότερα, ο πρώην NBAer αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, ενώ στην επιστροφή της αποστολής στο Βελιγράδι περπατούσε με πατερίτσες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Telegraf.rs» υπάρχει ανακούφιση στην Παρτίζαν με την κατάσταση του Ντάντε Έξουμ. Ο Αυστραλός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν ότι έχει υποστεί κάποιο κάταγμα, συνεπώς έχει αποφύγει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Από ‘κει και πέρα, αναμένεται σύντομα και η τελική γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου, ώστε να αποφασιστεί πότε θα είναι έτοιμος παίκτης να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Βελιγραδίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός