Μια πληροφορία η οποία ενδεχομένως έχει να κάνει και με την προσπάθεια που καταβάλει η Παρτιζάν και οι διοικούντες την για να πείσουν τον Ομπράντοβιτς να μείνει στον πάγκο της μεταφέρει ο Οράσιο Καούτσι, Ιταλός δημοσιογράφος σε podcast του.

Υποστηρίζει ότι η σερβική ομάδα έχει βγει στις αγορές Ευρώπης αλλά και ΝΒΑ και αναζητά έναν παίκτη στην προσπάθειά της να δείξει ότι έχει τη διάθεση να ενισχύσει το ρόστερ, και φυσικά να πείσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μείνει στην ομάδα.

Οι διοικούντες την Παρτιζάν φέρονται να έχουν στο στόχαστρό τους έναν παίκτη ο οποίος θα έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο, και θα είναι αυτός που ουσιαστικά θα μπορεί να πάρει στους ώμους του το σκοράρισμα της ομάδας όταν αυτό παρουσιάζει προβλήματα στα παιχνίδια.

Μάλιστα είναι αποφασισμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρουν στην ομάδα έναν τέτοιο παίκτη για να πείσουν τον Ομπράντοβιτς να μείνει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες-Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις σε Μπολόνια, Βελιγράδι και Βιτόρια

Παναθηναϊκός AKTOR-Βαλένθια: Για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί οι «πράσινοι»

Βαθμολογία Euroleague: Μόνη πρώτη ξανά η Χάποελ Τελ Αβίβ, μπήκε στη δεκάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρονικό: Πώς φτάσαμε στην αναβολή του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και τα δεδομένα με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Γιάτρεψε τις πληγές της και μπήκε με νίκη στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή της η Παρτίζαν

Ανησυχία στην Παρτίζαν με Ποκουσέφσκι: Αποχώρησε υποβασταζόμενος με πρόβλημα στον αστράγαλο

Απίστευτες εικόνες το Βελιγράδι: Μικρή οπαδός της Παρτίζαν βουρκώνει κρατώντας πλακάτ του Ομπράντοβιτς

Η Μονακό του Σπανούλη γκρέμισε το ρεκόρ Παναθηναϊκού και Μακάμπι με τους 125 πόντους απέναντι στην Παρί!

Το έκανε «θρίλερ» με Βιλερμπάν, αλλά είχε ήρωα Μάλκολμ και παρέμεινε κορυφή η Χάποελ Τελ Αβιβ