Όπως στο «αιώνιο» ντέρμπι του πρώτου γύρου στην Ευρωλίγκα, ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, έτσι και σ’ αυτό του δεύτερου στις κερκίδες της θα είναι οπαδοί και των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, περίπου 300 φίλοι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι στη «Χάλα Πιονίρ», όπως είχαν κάνει δηλαδή εκείνοι των «ερυθρόλευκων» στην «Σταρκ Αρίνα».

Βέβαια, στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ήταν περισσότεροι, καθώς η έδρα της Παρτίζαν είναι χωρητικότητας περίπου 20.000 θεατών, ενώ εκείνη των «ερυθρόλευκων» μπορεί να φιλοξενήσει σχεδόν 8.000 θεατές.

Το πρώτο ιστορικό «αιώνιο» ντέρμπι της Σερβίας στην Ευρωλίγκα είχε γίνει στις 8 Δεκεμβρίου για τη 12η αγωνιστική και είχε βαφτεί… ερυθρόλευκο, αφού χάρη σε τρίποντο του Νέντοβιτς στο τέλος ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 76-73 της Παρτίζαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νιάνγκ και Έντουαρντς υπέγραψαν το σπουδαίο διπλό της Βίρτους στο Ντουμπάι!

Έγινε… Telekom Center Athens το SAP Garden: Πάνω από 3.000 φίλοι του Παναθηναϊκού δίπλα στην ομάδα στο Μόναχο!

Χωρίς Ρογκαβόπουλο η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ματς στο Μόναχο

Ο Μπλέικνι της Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται μεταξύ των κατηγορούμενων για το σκάνδαλο στοιχηματισμού στο ΝCAA!

Πρόστιμο 5.000€ στον Άταμαν για το «αξίζουν συγχαρητήρια στον Βεζένκοφ και στους διαιτητές»

Πρασίνισε η Μαρίενπλατς του Μονάχου από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Σε βαθιά κρίση η Παρτίζαν: Πρώτη φορά επτά σερί ήττες στη Εuroleague και ιστορικό χαμηλό σε προσέλευση!

Η επιβλητική εμφάνιση στο Βελιγράδι μέσα από την παρακάμερα του Ολυμπιακού

Νιλικίνα για Παρτίζαν: «Πολλά έγιναν, πολλά ειπώθηκαν - Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό»

Πετρίδης: «Ύπουλο το ματς με Μπάγερν, αλλά ο συγκεντρωμένος Παναθηναϊκός νικάει - Να βγει μπροστά ο Σορτς»