Στο αεροπλάνο με προορισμό τη Λιθουανία ενόψει του αυριανού ματς της Παρτιζάν με τη Ζάλγκιρις θα μπουν οι Νάναλι, Λεντέι, Γιάραμαζ.

Όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ οι τρεις είναι στην αποστολή της ομάδας του Ομπράντοβιτς, αλλά εάν θα είναι και έτοιμοι για να αγωνιστούν θα είναι κάτι που θα διαπιστωθεί σήμερα το βράδυ σε προπόνηση που θα κάνουν οι Σέρβοι στο γήπεδο που θα γίνει το ματς.

Ο Γιάραμαζ ένιωθε ενοχλήσεις στον καρπό και δεν προπονήθηκε σήμερα, ενώ οι Λεντέι και Νάναλι δεν προπονήθηκαν χθες γιατί αισθάνονταν αδιαθεσία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρχηγικό μήνυμα πρόκρισης: Ο Σλούκας στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το Game 3 με Βαλένθια

Τζέιμς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή τύχη στη συνέχεια - Δεν μας δίνουν τα εύσημα που αξίζουμε»

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο ενόψει Βαλένθια: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

Πετρίδης: «Στοχοπροσηλωμένος ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει σήμερα την δουλειά – Προσοχή σε τυχόν προκλήσεις»

Hats-off από τη Μονακό στον Ολυμπιακό μετά τη σειρά!

Παναθηναϊκός για το 4ο αστέρι: «Σαν σήμερα γέμισε το σπίτι μας αξέχαστες αναμνήσεις»

Ζέρβας: «Aπόδειξη συνέπειας το 5ο συνεχόμενο Final Four για τον Ολυμπιακό»

«Καρφί» Γιανάι κατά Ρεάλ: «Δεν ήταν καλή ιδέα να κάνουν check out πριν το τρίτο ματς»

Ζάλγκιρις-Φενέρμπαχτσε: Παράταση στη σειρά ή μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός;

Παναθηναϊκός AKTOR-Bαλένθια: Για την ιστορική «σκούπα» και το τρίτο σερί Final Four