Όπως όλα δείχνουν ο Χουάν Πεναρόγια θα γίνει ο νέος προπονητής της Παρτίζαν.

Μετά τον… χαμό που προκλήθηκε με την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο της ομάδας, η Παρτίζαν βρισκόταν σε αναζήτηση νέου τεχνικού, ώστε να τον αντικαταστήσει.

Σύμφωνα με Μέσα της Σερβία, το κλαμπ έχει εστιάσει στον Καταλανό προπονητή, τονίζοντας μάλιστα ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία και αναμένεται να υπογράψει άμεσα συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2027.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του 56χρονου ήταν ο πάγκος της Μπαρτσελόνα με την οποία και ξεκίνησε τη σεζόν, μέχρι να έρθει και να τον… αλλάξει ο Τσάβι Πασκουάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζόζεφ: «Ανέκαθεν ήμουν ομαδικός παίκτης - Να δίνω κάθε φορά το 100% ανεξαρτήτως απόδοσής μου»

Μπαρτζώκας: «Φέτος είναι από τις καλύτερες δουλείες που έχω κάνει όσον αφορά την ατμόσφαιρα στην ομάδα»

Ολυμπιακός: Έκλεψε τα βλέμματα με εντυπωσιακή μπλούζα... Παπαλουκά ο Φουρνιέ!

Στο πλευρό του Ολυμπιακού στο Ντουμπάι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

Ολυμπιακός: Με τις ίδιες απουσίες στο Ντουμπάι ο Ολυμπιακός

Πετρίδης: «Τα επόμενα τρία ματς στην Euroleague θα μας δείξουν προς τα που βαδίζει ο Παναθηναϊκός AKTOR»

Ζέρβας: «Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του θα αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας»

Μήτογλου στο sport-fm.gr: «Δεν επιτρέπονται τα εύκολα λάθη σε κλειστά παιχνίδια - Ο Σλούκας μιλάει με τις πράξεις του»

Ευρωλίγκα: Με διπλό Ταϊρίκ Τζόουνς το Top-10 της Ευρωλίγκας!

Ο μαέστρος Σλούκας και οι τρομεροί Γκραντ, Χολμς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν