Καλά νέα για την Παρτιζάν! Ο Ντάντε Έξουμ προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και φαίνεται πως θα είναι στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον τρίτο αγώνα των playoffs της Ευρωλίγκας απέναντι στη Ρεάλ, το βράδυ της Τρίτης στο Βελιγράδι.

Ο Αυστραλός γκαρντ είχε υποστεί ρήξη τένοντα σε δάχτυλο του ποδιού του μετά τη λαβή του Γκέρσον Γιαμπουσέλε, αλλά φαίνεται πως ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός που να τον κρατήσει εκτός μάχης.

Η παρουσία του είναι αναγκαία για τους γηπεδούχους, που δεν θα έχουν διαθέσιμους για το παιχνίδι της Τρίτης τους τιμωρημένους Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ, με τον πρώτο να χάνει και το επόμενο ματς της ομάδας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Λόνι Γουόκερ τραυματίστηκε στον ώμο και πιθανότατα χάνει τα παιχνίδια της Μακάμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Πετρίδης: «Τώρα πρέπει να κανει το 4/4 ο Παναθηναϊκός - Σε ήρεμο τόνο η ομιλία Γιαννακόπουλου στους παίκτες»

Ντόρσεϊ: «Από παιδί θες να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια-Μοναδική η ατμόσφαιρα»

Η γεμάτη ερωτηματικά ανάρτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς: «Πρώτα ''πρέπει να φύγεις'', τώρα ''πρέπει να μείνεις''»

Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» πάρτι στον Πειραιά και η τρομερή υποδοχή από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Θέλει Ολυμπιακό ο Ταϊρίκ Τζόουνς, η Παρτίζαν όμως πρέπει πρώτα να βρει αντικαταστάτη»

Γιαννακόπουλος: «Η επιλογή Αταμάν είναι δική μου και την στηρίζω» - Τι απάντησε στον Αγγελόπουλο

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων»

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω τις 10 συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού»: Η… ανάκριση του Τζο Αρλάουκας στο sport-fm.gr!

Αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!