Βήμα για τον τίτλο για την Παρτίζαν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σάρωσε 94-74 στο Βελιγράδι την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Σπάρτακ Σουμποτιτσα, στον πρώτο τελικό του σερβικού πρωταθλήματος και πήρε την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, με τις δύο ομάδες να τα ξαναλένε στην έδρα των φιλοξενούμενων την Τρίτη.

Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με +12 στη λήξη του ημιχρόνου και με +18 στη λήξη του τριαντάλεπτου, βάζοντας τις σταθερές βάσεις για την τελική επικράτηση.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Oυάσινγκτον με 23, Κοπρίβιτσα με 18, Μάικ με 14, Μποσνιάκοβιτς με 12 και Ποκουσέφσκι με 11 πόντους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ με... σπασμένα φρένα: Έριξε 40άρα στην Μπασκόνια και σταμάτησε στους 121 πόντους!

Ήττα στο πρώτο φιλικό του Τόνι Πάρκερ για τη Βιλερμπάν

Βλέπουν παρέα το Εφές-ΑΕΚ οι Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Παπαγιάννης

Μπέβερλι: «Χρειάστηκε να περάσω από δοκιμαστικό για να παίξω στον Ολυμπιακό»

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»