Τη νίκη και τη διαφορά στην ισοβαθμία πήρε η Παρτιζάν επί της Αναντολού Εφές με τη νίκη της με 100-90 για την 27η αγωνιστική της Euroleague, πλησιάζοντας το Play-In.

Η Stark Arena ήταν κατάμεστη με 20.000 οπαδούς των «ασπρόμαυρων», που αποθέωσαν τους παίκτες και πολύ περισσότερο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα της Παρτιζάν από τον Ερυθρό Αστέρα στο Κύπελλο Σερβίας, ο Σέρβος τεχνικός δέχτηκε σκληρή κριτική, με τον κόσμο να στέκεται στο πλευρό του και να σηκώνει πανό με ένα πολύ όμορφο μήνυμα: «Εμπιστεύομαι τον Ζοτς πιο πολύ από τον πατέρα μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέιν: «Παίζει πραγματικά πάρα πολύ καλά ο Ολυμπιακός - Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό της Euroleague»

Υπό αμφισβήτηση το μέλλον Μοτιεγιούνας στη Εuroleague - Οι ομάδες εξερευνούν άλλους υποψήφιους CEO

Με πολλά προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό η Παρτίζαν: Εκτός και ο Πάρκερ, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπράουν!

Φουρνιέ: «Να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίζουμε - Το πιο θορυβώδες γήπεδο που έχω παίξει της Παρτίζαν»

Μπαρτζώκας: «Στην αποστολή ο ΜακΚίσικ, θα παίξει κόντρα στην Παρτίζαν ο Νιλικίνα»

Οι GM's της Ευρωλίγκας ψηφίζουν: Βλέπουν σίγουρα Final 4 Παναθηναϊκό-Στους κορυφαίους Ναν, Βεζένκοφ και Σλούκας

Οι διαιτητές στο Παρτίζαν-Ολυμπιακός

Επιστολή προειδοποίησης της Ευρωλίγκας στο ΝΒΑ

Πετρίδης: «Μήνυμα του Αταμάν προς τους παίκτες η ακύρωση του ρεπό»

Ζέρβας: «Απόλυτα επιτυχημένος στην εξαετία ο Μπαρτζώκας - Τα δεδομένα με τους τραυματίες»