Ο πρώτος αγώνας των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ορίστηκε τη Δευτέρα, αλλά παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή ή όχι των «ερυθρόλευκων».

Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, πάντως, υπήρξε παρουσία εκπροσώπου του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του υπεύθυνου ασφαλείας της ΚΑΕ, ο οποίος πάντως δεν σχολίασε κάτι. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, απαραίτητα πως οι Πειραιώτες θα κατέβουν σίγουρα να αγωνιστούν, αλλά η παρουσία τους σημαίνει πως τουλάχιστον το αφήνουν ανοιχτό.

Στη σύσκεψη συμμετείχε πολυπληθής αντιπροσωπεία της αστυνομίας και αποφασίστηκε οι πόρτες να ανοίξουν στις 16:45. Παράλληλα θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι, ενώ θα τοποθετηθεί και πάλι το γνωστό πλέγμα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Ενισχυμένη απόδοση* στον Κώστα Σλούκα για πρώτο σκόρερ του Final 4! *Όροι και προϋποθέσεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι