Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων ενημέρωσε πως θα προχωρήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαριστώντας τον κόσμο της ομάδας για το βροντερό παρόν που έδωσε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η ηπειρώτικη ΠΑΕ ανέφερε πως ο οπαδός που πέταξε δύο μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο έχει διαρκείας και θα του απαγορευτεί η είσοδος στους «Ζωσιμάδες» από εδώ και στο εξής.

Η ανακοίνωση


Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας που μας στήριξαν με την παρουσία τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η συμπεριφορά και η συνεργασία των φιλάθλων μας ήταν άψογη, τόσο κατά την προμήθεια εισιτηρίων και την προσέλευση τους, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως ακριβώς ταιριάζει στον κόσμο του ΠΑΣ.

Τα δύο περιστατικά ρίψης μπουκαλιών δε θα αμαυρώσουν τη συνολική στάση των πέντε χιλιάδων και πλέον φίλων μας. Έχει γίνει ταυτοποίηση ήδη του ενός εκ των δύο "φιλάθλων", ο οποίος τυγχάνει να είναι και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Η ΠΑΕ θα ακυρώσει το εισιτήριο αυτό και θα απαγορεύσει στο εξής την είσοδο του συγκεκριμένου ατόμου στο γήπεδο. Τέτοιες ενέργειες κοστίζουν πολύ στην ομάδα μας καθώς πλέον οι ποινικές ρήτρες που ισχύουν με τη Διοργανώτρια Αρχή διπλασιάζουν το όποιο πρόστιμο επιβάλλεται. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα προασπίσει το δικαίωμα των φιλάθλων της να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά και το προνόμιο των ποδοσφαιριστών της να παίζουν με τον κόσμο στο πλάι τους και όχι κεκλεισμένων των θυρών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ

TAGS: ΠΑΣ