Έκλεισε η θέση του τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα της Ηπείρου να ανακοινώνει σήμερα (03/07) την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Αθανασίου.

Και ενώ είχε ήδη προηγηθεί η απόκτηση και του Μπόρις Κλέιμαν, το περασμένο Σάββατο (01/07) από πλευράς ΠΑΣ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Βασίλη Αθανασίου.

Ο Αθανασίου ξεκίνησε την καριέρα του από την Θύελλα Αιγίου για να ακολουθήσει ο Παναιγιάλειος το 2016. Το καλοκαίρι του 2018 πέρασε τα ελληνικά σύνορα για την Ιταλία και την Αλμπινολέφε. Μετά από ένα χρόνο παραμονής υπέγραψε με την Μάντοβα στην οποία αγωνίστηκε σε εννιά αγώνες. Τον Σεπτέμβριο του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα υπογράφοντας στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο μετράει 13 συμμετοχές. Ο Βασίλης Αθανασίου είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Ελλάδος με την οποία μετράει δύο συμμετοχές.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου δήλωσε στο pasgiannina.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Π.Α.Σ.. Ευχαριστώ την διοίκηση, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας"».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: ΠΑΣ